···Okunma: 29 Haziran 2025 13:41 ; 7/10
küçük romantiklere yavaştan geri dönüş yapmışken ali hazelwood okumasaydım büyük ayıp ederdim. yani aşk hipotezini okuyalı yıllar oldu ama yazarın kalemi ve o hikaye hala aklımın ucunda bir yerlerde o yüzden o kaleme bir kere daha şans vermek istedim ve açıkçası hiçte pişman değilim. kitap ne beklemesi gerektiğini bilerek okuyacaklar için gayet güzel bir kitap.
şimdi bir yerdeki yorumda şöyle bir şey okumuştum kitabın sanki yazılmak için yazıldığını ve çok boşlukta kaldığını o yüzden de korkarak başlamıştım kitaba zaten yüz altmış sayfa kitap yani nesi kötü olabilir ki dedim sonra, iyi ki de demişim.
seriye zaten en başta novella adını koymuşlar bu da demek oluyor ki bizi mini hikayeler bekliyor bizim beklentimizde kısa ve hızlı bir solukta anlatılan hikayelerden zevk almamız. yazar aynı yazar olabilir ama aşk hipotezindeki gibi detaylı bir hikaye akışı beklememeliyiz bu kitaplardan bence.
bu şekilde yola çıkacak olursa kitabımız hiç öyle önü arkası demeden pat diye konuya giriş yaparak başlıyor resmen iki karakterin kapı eşiğinde tanışmasını okuyarak başlıyoruz. mara başlarda liam'ı o kadar göz korkutucu anlatıyor ki aslında adamı beğendiği halde garip şekilde sürekli çekişip duruyorlar ve liam Mara'nın gözünde korkunç biri. bende bundan yola çıkarak kötü bir erkek karakter diye bekliyorum liam'ı en azından egolu falan ama lokum gibi bir erkek karakterimiz var.
hatta mara daha cazgır bile diyebilirim. mara cazgır, baskın ve fikirlerini dile getirmekte rahat olup sözünü dinletebilen bir kadın karakter, liam'da işte üzümlü bir kek hahahaha. cidden adam bizdeki hanımcılığın vücut bulmuş hali yani başından beri sessiz ve içine kapanıkmış bende sanıyorum ki esrarengiz... öyle değilmiş işte üzümlü kek olduğu içinmiş.
neyse bunların birbirlerinden nefret etme kısmını sevimli bir olayla atlatıp arkadaş oldukları kısma geçiyoruz ki orası benim en sevdiğim kısım, arkadaşlıklarına bayıldım! sonrada işte malum son ama güzeldi işte. çıtır çerez elinize alıp kafa dağıtmak için bir günde okuyabileceğini bir kitap. işte bu beklentiyle başlarsanız pek hoşunuza gider bu kitap.