·380 syf.····Okunma: 17 Temmuz 2025 18:03 Selam yine ben ve yine bir kitap bu sefer bir polisiye kitabı ve hatırladığım kadarıyla okuduğum ilk polisiye kitabı. Bu kitaptan sonra bir başka tür daha sevdiğimi öğrendim ve en kısa zamanda başka polisiye kitaplar okuyacağımı düşünüyorum. Onun dışında kitap çok güzeldi ve ben elimden bırakamadım su gibi akıp geçti zaten olaylar hiç durmadan ilerliyordu tek kötü yani keşke evde tek başımayken okumasaydım. nshdbdhbdu tabu bu işin şakası sadece azıcık gerildim ve evde rüzgarla kapanan kapılar hiç yardımcı olmuyordu.
He bu arada bir şey söylemek istiyorum kitaptan ayrı olarak ben 1000 kitapta puanlama veya inceleme yaparken kendime göre yazıyorum. Mesela atıyorum klasik bir kitap kendi türünde çok iyi bir kitap ama diğer okuduğum kitaplardaki duyguları bana yaşatmadiysa düşük puan veriyorum yada incelmeye kitabın konusu veya yazımı hakkında değil de benim okurken neler hissettiğim veya gerçekten gözüme takılmış şeyleri yazıyorum. Bilmiyorum bir tek ben mi böyle yapıyorum merak ediyorum.
Onun dışında kitabı zaten okumayı düşünüyorsanız lütfen okuyun. Serinin iki kitabı daha var eğer bulabilirsem okuyacağım açıkçası hem merak ediyorum hem de çok gerekli değilmiş gibi geliyor. Kitabın sonunda her şey açıklığa kavuştu diğer kitaplarda neler anlaticak merak ediyorum. Okuduysanız spoiler vermeden bilgilendirebilir misinizzzzz?