Kader Arvas-Pusula Serisi (1-2)
2025 2. kitabı
Okunma: 21 Ocak 2025 00:00
Kader Arvas Pusula - Kolezyum Pusula 2 - Kızıl Şafak Herkese Selammm, Venüs'leriimm Pusula serisi 1 ve 2 genel yorum ile heldim. Bu seri bence konu olarak distopik türünü yansıtan. müthiş bir kitap. Gizli bir teşkilat, günümüzden çok öte teknolojiler, deneyler ve tüm bunlarla beraber yetiştirilen güçlü özel bir kadın asker... Mislina'nın yetiştiği ortam, katlandığı zorluklar, çektiği acılar öyle güzel işlenmişti ki. Zayıflıklarını çok iyi gizledi, adet ustaydı bu yönüyle maşallah! Deney sahnelerinde bile o kadar güzeldi ki! -Haneye tek eksi yazarı yazım dilinin ağır olmasından geldi bana göre- Umanm bu durum son kitapta çözülür amin 777 Örgüt tam anlamıyla yer altı örgütüydü. Bu örgüteki erkekler ise adeta bir saplantılı ve hastalık bir sevgi anlayışına sahipler heleki Amir'in amcası, sizden nefret ediyorum! Amir'e çok sinirliyim açıkcası insan neden sevdiği kadına yapar ki diye düşünüyorum umar bir nedeni vardır. Mislina'nın zekası taktire şayan. Yetimhane olaylarındaki duygusallığında onunla beraber bende acı çektim resmen o cocuklara o kadar üzüldüm ki... Amir'i sevip sevmemek arasında gidip gidip geliyorum. Dünya'ya ayrı nefretim var umarım geberip gider! Sen kimsin ki de bir kadına istemediği şeyi yaptırırsın?? 3.kitap için heyecanlıyım nedense sonu kötü bitecekmiş gibi hissediyorum umarım öyle olmaz. Okunması gereken bir kitap bence bir şans vermelisiniz. İnstagram Venüs takip edebilir misiniz
Alıntı
Pusula 2 - Kızıl ŞafakKader Arvas · Ephesus Yayınları · 2023131 okunma