2025 111. kitabı
Çerezlik soft bir kitapla karşınızdayım dostlarım ve canım kendim. Kızımız Abi bir temizlikçi aynı zamanda kasiyer vee finans mezunu ama şu an yazarlık alanında yüksek lisans yapan hoş bir hanımefendi. Kendi Evini böcekler istila edince temizlediği evde diyor ki aaaa bu evde nasılsa kimse yok kalsam nolucak beeeee. Tabi sabahında mutfağa duran orta yaşlı zengin çifti görmeyi beklemiyor. Üstelik bu ikili onu oğullarının sevgilisi sanıyor. Oğlumuz Declan ultra zengin birisi ve evin sahibi. Kendisi işkolik ve etrafındakileri susturmak için kendisine hayali bir sevgili uydurmuş hoş bir bey. Ben Declanı sevdim. Bence kendisi tam bir greenflag. Neyse işte Declan gidip Abiye bir iş teklif ediyor sahte sevgilim ol ve karşılığında evimde bir hafta kal diyor. Anlaşma anlaşmayı doğuruyor ve ateşle barut yan yana durmaz tabiki bir yerde patlıyor. İkili birlikte zenginlerin takıldığı etkinliklere falan gidiyorlar Abi herkesi kendine hayran bırakıyor. İş bitti derken Declan kopamıyor kızı New Yorka davet ediyor günü birlik falan. Bir de arkadaşı var Roman o da değişik bir karakter. Muhtemelen yazarımız başka bir kitabında Roman ve abinin arkadaşı laureni anlatacaktır. Kitap hiç yormadan ilerliyor. Aşırı yavaş bir iki günlük süreyi uzunca anlatmış. Duygular öyle pat diye ortaya çıkmıyor . İkili arasındaki cinsel çekim o çabalar falan çok hoşuma gitti. Birbirlerine dürüst olmaları, öpücükten sonra kıvırmadan açık açık düşüncelerini söylemeleri falan beni mutlu etti. Declanın düşünceli hallerine bayıldım, aldığı minik hediyeler -bilmem kaç bin dolarlık kolye ki bunu kızın çillerine benzettiği için aldı.-bunları önemsiz gibi göstermeye çalışması çok tatlıydı. Abi sonunda işi çözüyor zaten adam zengin paraya değer vermiyor değil parayı ihtiyacı olana verdiği için değersiz görüyor falan çok iyi ya tam iyilik meleği. Kitaptan öyle entrika falan beklemeyin ikiside çok saf temiz insanlar. Minik bir yanlış anlaşılma dışında hiç ekstrem bir kaos falan yok. Tek olumsuz eleştirim ben şeyi de bilmek isterdim ailesine nasıl söylediler bunun sahtelikten doğduğunu. Çünkü illaki kızın sahte kimliği ortaya çıkmıştır sevgili olan Abinin özellikleri başkaydı sonuçta. O aile karşılaşmasını da okumak isterdim ben.Güzeldi sevdim tavsiye ederim.
Maid for Each OtherLynn Painter · Berkley · 202512 okunma