2025 62. kitabı
Herkese merhaba kitap dostları sizlere okuduğum harika bir kitabın yorumu ile geldim bugün. Serinin 6. Kitabı ilk beşini geçen yıl okumuştum son kitapta savaş çıkmış Corwin kayıplara karışmıştı. Artık oğlu Merle Corey San Francisco da yaşayan genç ve parlak bir bilgisayar tasarımcısıdır. Fakat aynı zamanda Amber'in kayıp prensi Corwin'in oğlu ve babasının harikulade güçlerinin mirasçısı Merlin'dir. Ama Merlin'i her 30 nisan da bir tehlike bekliyordur kim olduğunu bilmediği bu kişi her yıl onu öldürmek için harekete geçer. En sonunda eski kız arkadaşını ölü bulunca ve amcalarından prens Caine öldürülüp bir diğeri yaralanınca Amber'e gidip Kral Random ve diğer akrabalarını görüp durumdan haberdar etmek zorunda kalır. Birde tasarladığı Hayaletçark vardır onu tehlikeli gören Random kapatılmasını ister. Merlin bunun için yola çıkar ve bu onun en kötü kararı olur... Çok heyecanlı bir kitaptı ilk beş kitaptan sonra büyücü Merlin'i görmek sürpriz oldu hemen yedinci kitabı okumak istiyorum türü sevenlere tavsiyemdir kitapla kalın hoşçakalın dostlar
Fantastik / epik
Kıyametin Koz KartlarıRoger Zelazny · İthaki Yayınları · 2024101 okunma