·480 syf.····Okunma: 18 Temmuz 2025 14:00 Of of kitaba bayıldımmmm. Kitap o kadar kendini okutuyor ki sanki dizi film izler gibi hissediyorsunuz. Hafif bir dark romance havası var diyebiliriz. Smut olmadığını en baştan belirteyim ki darkrom sevmeyenler bir önyargı oluşturmasınlar kendilerine. Tamamen bir suç dünyasına, örgütlere konuk oluyoruz kitapta. Konusuna gelecek olursak; Armin ailesi çok zengin olan ama yıllar önce babasıyla bağı kopmuş tek yaşamaya alışmış bir üniversite öğrencisidir. En büyük hayali ise kendi mekanını açıp hem işletip hemde sahne almaktır. Bu hayali içinde yıllardır bir miktar para biriktirmiştir ve hedefine son bir adımı kalmıştır. Ta ki sevgilisi olacak zırtapoz bunu dolandırana kadar.. (verdiğimiz tüm emekler bir gece de elimizden uçtu iyi mi? Krize girdim ben bu kısımda o kadar üzüldüm ki)
Artık yapacak hiçbir şeyi olmayan Armin hayatın anlamını sorgular ve intiharın eşiğine kadar gelmiştir. Ta ki yakışıklı, yeşil gözlü komşumuz balkonumuzda yanımıza tüneyene kadar. ( Ben inanılmaz severim gizemli, soğuk ve zeki erkek karakter okumayı. İşte Saruhan Kalaycı tam da bu tipte bir adamdı. Gel de düşme gel de erime be ) Saruhan ve Armin o andan sonra hem çekişir hemde sonunda bir anlaşmaya varırlar. İlk durak Armin' in zırtapoz sevgilisi bulunacak ve kaybedilen para geri alınacaktır. Ama işler öyle gitmez işte Saruhan, kızımızdan kendi hırsızlık çetesine katılmasını ister. Doğru duydunuz bizim soğuk nevale profesyonel hırsız çıktı. Hah işte tam bu noktadan sonra çetenin diğer üyeleri ile tanışıyoruz. İpek ve Eymen.. İkisine de bayıldımm. Hele Eymen' in ponçik ve çapkın halleri ağzına vura vura sevesim geldi. Bu dörtlü kitabın ilerleyen sayfalarında belli görevlere girişirler. Ve bummm tehlikeler, maceralar, zeka oyunları, sırlar, ihanetler sizleri bekliyor. Ciddiyim ben kitabın bu denli saracağını düşünmemiştim. İçerisinde tahmin ettiğim kısımlar oldu. Ama hiç tahmin etmediğim şeylerde oldu. Misal ben asla Saruhan' dan o kazığı yiyeceğimizi beklemiyordum. Sonrasında Armin çok mu ileri gitti derken aslında herşeyin ihanetten ziyade yardım olacağını nereden bilebilirdik ki?
Kitabın sonunda şok yaşadım bunu beklemiyordum az biraz yazar acımasız bilginiz olsun. Ben çok severek okudum, sizde okuyun yahu akıp gidiyor kitap. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim