kişiliğimi açıklayan şeyler
🦇Vampirizm 🦇Lana Del Rey 🦇Akademik kariyer 🦇Resting bitch face 🦇The Addams Family 🦇Coffee Coffee Coffee 🦇Hasan Ali Yücel klasikleri 🦇Vkei(Malice Mizer, Buck-Tick) 🦇Twin Tribes ve She Past Away 🦇00's series (mostly slice of life) 🦇Gotik müzik, kurgu ve mimarisi 🦇Simsiyah giyinmek, bordo bluzlar 🦇Korku mangaları, filmleri ve oyunları 🦇Sonbahar, kar, yağmur, boğuk havalar 🦇Vampir teması içeren herhangi bir şey 🦇Kurumuş yaprakların üzerinde yürümek 🦇Fransızca şarkılar eşliğinde daydreaming 🦇Siyah panter, siyah kedi, siyah yılan ve yarasa

Elif☆

@amy_march
kişiliğimi açıklayan ve beni mutlu eden bazı şeyler
çok tatlı bir akım olmuş bende yapayım dedimm🤍 🫧 Distopya okumak/izlemek 🫧 Supernatural (Dean Winchester) 🫧 Gün doğumu/Gün batımı 🫧 Kahve 🫧 Fransızca şarkılar 🫧 20's romcom 🫧 Billie Eilish ve Lana Del Rey 🫧 Pinterestte gezinmek 🫧 Uzun yolculuklar 🫧 Ağlatan film, dizi, kitaplar 🫧 Çiçeklerimle ilgilenmek 🫧 Yapboz + podcast kombosu 🫧 Before trilogy 🫧 Yazmak 🫧 Deniz 🫧 Takı alışverişi 🫧 Yeşil gözlü karakterler😔
·1 alıntı·
4 +1'leme
3.827 Gösterim
Gizem
Gizli Tarih neden 2bin 3bin benimle kafa mı buluyor bu siteler bir kitap nasıl 3bin olabilir lan? hiçbir yerde de stoğu kalmamış bir de kim hangi parayla alıyor bu kitabı kimse kusura bakmasın hukukla ilgileniyoruz alt bölümünde okuyoruz tamam da kaçaksa kaçak yani pdfini yasaklı sitede olsa bulur yine okurum sinir ettiler
Gizem
tüm günümü sinirle stresle geçirdim ders bile çalışmadım çöp oldu tüm günüm bu ülkenin gündemi benim tüm hayatımı kontrol ediyor cidden sakinleşip ders çalışmam gerek
6da kalkmam gerek🤡
Gizem
stresten iki büklüm olup nefes alamayınca anlıyor insan büte kalacağını
Gizem
kar yağıyor, yatakları birleştirdim, kahve içiyorum, evde tekim ve yatağımın içinde ders çalışıyorum ☃️🎶📚☕🍪
Gizem
evde internet olmayınca, kendi internetim de bitince girdiğim rsden çıktım ya indirdiğim playlistler ve kitaplarla hayata tutunuyorum ama her işini arka planda dizi/film izlerken yapan biri olarak bu dizi/filmsizlik beni kahrediyor ya Yaprak Dökümü'ne başlamıştım daha yeni...
Gizem
hizliresim.com/hn54hfv üniversiteli olmayı tek bir fotoğrafla açıklasam takım giydiğim gün dersten sonra sabah kahvaltısı olarak 60 liraya esnaf lokantasından yayla çorbası aldığımız bu fotoğrafla açıklardım