Sabaha kadar elimden bırakamadan okuduğum kitaplar benim için nadir ve değerli. Bu kitap da benim için öyle. Kurgusuyla, karakterlerin atışması ve çekişmesiyle ve Bella bebeğin tatlılığıyla sırıtarak okuduğum bir hikayeydi. Çiftin yavaş gelişen ilişkilerini de sevdim. Sidem ilişkide biraz baskın bir kişilik olmasını bende beklemiyodum. Sarp'ta biraz alttan alan, Sidem'in suyuna giden taraf. Zaman ilerledikçe aralarındaki ilişkinin anlaşması bulanıklaşmaya başlıyor ve karakterlerin bocalamasını okumaya başlıyoruz. Hem sugar daddy ni bulmuşsun Sidem naz yapmanın sırası mı mdkdkdk Sarp'ın gözünde üçü de zaten gerçek bir aileler... Her zaman bu günü beklemiş gibi jdjdj Sidem'de her 'sahte' ve 'boşayacağım' kelimlerini kullandığında köşeye para atsaydım şimdi zengindim :d Gıcık oldum resmen. Ve gelelim Bella bebeğe. Sidem'in kızı olmasa da tam olarak nasıl Sidem'in kızı olmayı başardın Bella kdkdkd Hık demiş burnundan düşmüş. Sen olmasan bu çift çekilmezdi çok seviyorum onu Umarım ikinci kitap çok hızlı gelir şimdiden özledim onlarııı!