2023 93. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2023 00:00
İlk olarak kitabın kapağı ve ismi çok hoşuma gitti. Gerçekten ilgi çekici olmuş. Konusu ise bana sebepsizce şeker portakalı anımsattı ancak kitabın onunla tabii ki bir bağlantısı yok. Asya, olaylara karşı kafasında kendi mahkemesini kurup herkesi cezalandıran bir kız. Kardeşleri ile beraber her ne kadar tartışsalarda yine aynı noktada buluşmaları çok hoşuma gitti. Ve okurken çoğu satırda ne kadar da haklı cümle dedim içimden. Akif'in yaramazlığı beni çok güldürdü. Çok fena gerçekten. Ve özellikle günümüz gençlerinin okuyup ders alması gereken bir eser olmalı. Sosyal medya hakkında ya da çevre hakkında olan düşünceler tam olarak bizim durumumuzu anlatmış. Akıcı, ders verici ve tatlı bir hikaye okumak istiyorsanız mutlaka bu kitabı almanızı tavsiye ederim. Kitaptan alıntılar: İçinde mutlu olmadıktan sonra çevresini bilsen ne bilmesen ne... Sen hazinelerin sadece yer altında olduğunu mu zannediyorsun? Hazine gözün gördüğü gönlünün değdiğidir aslında. Zamanı doldururken, heybene doldurdukların hep güzel şeyler olsun ki insan olduğun anlaşılsın. Sayfa sayısı: 186 Aldığım fiyat: Hediye.
Sinir OldumFatma Hilal Çinici · Karina Yayınevi · 202313 okunma