Twisted Serisine Elveda...
2025 167. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2025 17:44
Twisted serisinin en beğendiğim kitabı bu oldu. Diğer kitapların aksine bu kitaptaki karakterlerle daha çok bağ kurabildim. Christian Harper ve Stella Alonso'nun aşkını okumak çok keyifliydi. Ana Huang, oldukça basit bir yazım diline sahip bir yazar. Ancak bazı basit dille yazılmış kitaplara göre bu seriyi okumak beni genel olarak sıkmadı. 4 kız arkadaşın aşk hikayelerini okuduğumuz bu seri için genel bir yorum yapmak istersem ufak tefek değişiklikler dışında kadın ve erkek karakterler hemen hemen birbirinin aynı kişiliklerine sahip. Ama bu durum, benim için bir eksi puan olmadı. Bu seriyi okumak isteyenler olursa bunu göz önünde bulundursunlar lütfen. Alex'in kendi kitabı dışındaki diğer kitaplarda oldukça sevimli ve ponçik sahnelerine, ana erkek karakterlerin komik atışmalarına çok güldüm. Son olarak seriyi bitiren herkesin yaptığı gibi bana göre erkek karakter sıralamamı paylaşıp bu incelemeyi sonlandıracağım. :) 1.Christian 2.Rhys 3.Alex 4.Josh Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Çarpık YalanlarAna Huang · Martı Yayınları · 20232,241 okunma