Herkese Merhaba
Bugün sizlere T. M. Logan kaleminden Anne kitabının yorumu ile geldim
Temmuz ayının sıradaki kitabı 2023 yılı basımlı 431 sayfalık bir kitap
•Heather adında genç bir kadının hayatının altüst olmasıyla başlayan bir hikâye. Heather, haksız yere kocası Liam'ı öldürmek suçundan hüküm giyer. Masum olduğunu iddia etse de deliller aleyhindedir ve mahkeme onu suçlu bulmuştur. On yılını hapiste geçirir. Sonrasında şartlı tahliye ile özgür olur. Artık Heather'ın tek amacı, kocasının gerçek katilini bulmak, kendi masumiyetini kanıtlamak ve çok özlediği iki oğluna, Teo ve Finn'e, geri dönmektir. Ama dışarıdaki dünya, bıraktığı gibi değil ve işler hiç de kolay olmayacaktır.
•Heather tehlikeli bir yolculuğa hazırlanır. Her şeyi baştan araştırarak kendi çapında bir soruşturmaya başlar. Her yeni ipucu, yeni bir şüphe ve yeni bir tehlike onu daha da derine çeker. Geçmişte yaşanan olayları, ailedeki üstü örtülmüş sırları, eski dostlukları, gizli düşmanlıkları, beklenmedik ihanetlerle yüzleşmek ve gün yüzüne çıkarmak zorunda kalır. Kimin doğru söylediği, kimin sır sakladığı sürekli bir muamma olacaktır.
•Bu ortaya çıkan sırlar onu uzaktan kendi cenazesini, oğullarını, eski arkadaşlarını ve Liam'ın ailesini izlemek zorunda bırakacaktır.
Kim iyi, kim kötü, kim yalan söylüyor, kimin sakladığı sırlar var?
Bir annenin adalet arayışı, evlat hasreti ve verdiği mücadele nasıl bir son bulacaktı?
•Polisiye, gerilim ve gizem dolu romanları okumayı seviyorum. Yazarın kalemiyle tanışma kitabımdı. Üslubu sürükleyici, akıcı ve merak uyandırıcı olup, finali 'vay be' dedirten türdendi.
Yazarımızın kalemine sağlık
Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz
Okumayı ihmal etmeyin
im t u b i s ʚĭɞ