CASSİO&GİULİA
2025 68. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2025 13:53
Kitap Dark Romance değil öncelikle bunu belirteyim. Anlaşmalı evlilik, yaş farkı, mafya konulu bir kitap. Okumaya başladığımda çok büyük bir beklentim yoktu ki bu iyi bir şey çünkü aman aman mükemmel ötesi şeklinde övebileceğim bir kitap değilmiş. Kötü de değil gayet sıradan normal düzeyde bir mafya kitabı kendisi. Konumuza gelecek olursak, Cassio İtalyan mafya ailesinin danışmanıdır. Karısının ölümünden sonra iki küçük çocukla ortada kalmıştır. Mafyanın baskısı ve sorumluluklarından sonra evlenmeye karar vermiş olsa da yaş farkından dolayı bunu ilkte istememiştir ama kaçınılmaz son..... Ben ikisinin birbirine alışma sürecinin işlenme detayını sevdim. Yaş farkı Neva'nın kitaplarından sonra çok fazla gelmedi :D Giulia'nın aileye ve kendi yeni düzenine alışma süreci ve çocuklarla olan bağ kurma sürecide mükemmeldi. Kendisini bu konuda tebrik ediyorum. Henüz on sekiz yaşında olmasına rağmen sanki onları kendi doğurmuş ve yıllardır bu durumun içindeymiş gibi durumu kontrol altına aldı. Ne yalan söyleyeyim yirmi yedi yaşında, iki yıldır evli biri olarak kendimi hala böyle bir şeye hazır hissetmiyorum o yüzden bütün alkışlar sana Giulia.... :D Daniele minik farem beni çok duygulandırdı. Küçücük yaşına rağmen yaşadığı şeyler ve babasıyla olan iletişimsizliği, sessizliği ama içten içe ona olan düşkünlüğü ve onu özlemesi aynı şekilde Cassio'nunda ona olan özlemi çok başka bir seviyeydi. Giulia sayesinde aralarındaki bağ daha da sağlamlaştı. Ve Cassio sen mükemmel bir babası. Her şeye ve herkese rağmen mükemmel bir babasın. Yanlış anlaşılmasın bence mükemmel de bir eşti tabi kendisi. Bu kitaptaki en güzel mesaj anne baba olmak için kan bağına ihtiyaç olmadığı oldu. Bir insanın içinde ve kalbinde bu varsa, sevgi ve vicdan varsa o çocuğu doğurup doğurmamak mesele değil. Bütün yaşanan iyileşme süreci çok güzeldi. Verilen mesaj çok güzeldi. Okuduğum için hiç pişman değilim. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim. Çokça Kalpp>>>>>
Sweet TemptationCora Reilly · Independently · 2020132 okunma