Puan vermedi·368 syf.····Okunma: 25 Temmuz 2025 14:44 Tasarımına bayıldığım bir gerilim kitabı ile sizlerleyim. Maalesef bu kitap beni hayal kırıklığına uğrattı. Uzun zamandır sevemediğim bir kitap ile karşılaşmamıştım. Kitap gerilim-korku türünde fakat kurgusunun zayıf kaldığını düşünüyorum. Belli bir yerden sonra olan olaylardan vs çok fazla koptum ve sadece kitaba devam edip bitirmeye çalıştım. Aslında harika bir konusu var fakat kitaba konsantre olmakta ve dünyasına girmekte çok zorlandım. Sürekli tüyler ürpertici çok korkunç diye pazarlanan bir kitap, asla böyle hissettirmedi.
•Doğaüstü Olaylar
•Gizem-Gerilim
•Batıl İnanç ve Ritüeller
•Küçük Kasaba
Konusu:
Gazeteci Sam, geçmişte yaşadığı trajik bir kaybın ardından ruhsal çöküntü içindedir. Bir gün, küçük bir kız çocuğunun kaybolduğu haberini araştırmak üzere, esrarengiz geçmişi olan bir kasabaya gelir. Aynı zamanda, pedagog Mina, konuşmayan küçük bir kızla ilgilenmeye başlar. Kızın davranışlarında doğaüstü bir şeylerin izleri vardır. Kasaba halkı arasında hâlâ anlatılan cadı söylenceleri ve geçmişte yaşanmış gizemli olaylar, günümüzdeki kayıplar ve korkularla bağlantılıdır. Zamanla Sam ve Mina, bu kasabanın sıradan bir yer olmadığını ve belli sırlara sahip olduğunu fark ederler.