2025 32. kitabı
Rezonans Kanunu"nu okurken, aslında sadece kişisel gelişim kitabı değil, aynı zamanda kuantum teorisinin bir yansımasıyla karşı karşıya olduğumu fark ettim. Kitap boyunca anlatılanlar, modern bilimin öngörüleriyle spiritüel bilgeliğin kesiştiği noktada duruyor. Rezonans kelimesi, basitçe 'titreşim' anlamına geliyor. Ancak bu kitapta anlatılan titreşim, düşündüğünüzden çok daha derin ve hayatımızın tamamını etkileyen bir güç olarak ele alınıyor. Hayatta her şeyin enerji üzerine kurulu olduğu fikri, bu kitapta oldukça güçlü bir şekilde işlenmiş. Düşüncelerimiz, duygularımız, niyetlerimiz... Hepsi belirli bir frekansta titreşiyor ve evrene bir mesaj gönderiyor. Gönderdiğimiz bu titreşimler, bir şekilde bize aynı düzeyde geri dönüyor. Bu nedenle iç dünyamızda ne taşıyorsak, dış dünyamızda da onu deneyimliyoruz. Rezonans Kanunu aslında hepimizin kulağına bir şekilde çalınmış olan “çekim yasası”nın daha derin ve bilimsel temellere dayandırılmış hâli gibi. Ama bu kitap, konuyu yüzeysel bir şekilde ele almıyor; okuyucuyu düşünmeye, hissetmeye ve kendi içsel rezonansını fark etmeye teşvik ediyor. Hayatınızdaki tekrar eden döngülerden sıkıldıysanız, enerjinizi nasıl yönlendireceğinizi merak ediyorsanız ya da sadece kendinize dair daha fazla şey keşfetmek istiyorsanız, bu kitaba bir şans verin. Belki de ihtiyacınız olan dönüşüm, sadece bir frekans değişikliği kadar uzaktadır.
1000k
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526bin okunma