Mükemmeldi ( bu ayağa uygun bir sayborg bulma niyetindeyim)
2025 47. kitabı
Hayır prenses siz olmasanız bile bu isyan devam edecek Öncelikle kitaba bayıldım aşırı uzun olsa bile Allah'ım şükürler olsun bu seri uzak yıldızlar kitabını saymıyorum bitti öncelikle bu kitabı gördüğüm günden beri bitirmek istemiştim hem ve şimdi sonunu görüyorum derin bir bağ oluştu cress ve Thorne scarlet ve wolf winter ve Jacklin cinder ve kaito iki ve Ken hepsi birbirinden muhteşem olan ciftlerdi açıkçası bana tabiki sorsanız ben cress ve thornu seçerdim favori ciftim olarak onun dışında kitaba geçecek olursak cinder ülkesine ayrılmak zorunda bırakıldığı toprağına geri döndü artık acı ve huzursuzluk yok o kraliçe oldu levona tahttan indi özellikle ikisinin taht odasında yaptığı o konuşma cinderin levona ile yüzleşmesi halkın cinder için hiç bilmedikleri prensesleri ve özgürlükleri için verdiği savaş wolfun annesinin benim tek kraliçem selenedir demesi öldürülmesi çok fazla stres oldum kızlar olcekmi yasiyacaklarmi virüs ne olucak halk yasiyacak mi ama hepsi şuan uçtu gitti çok beğendim yazarın ellerine sağlık başta ben kitabı bitirmek istesem de karakterler konuşmaya devam etti dediğinde sırf kitap uzasın diye yaptığını düşünmeye başlamıştım saçma gelmişti ama kitap 3/4/5 okuduğumda winter 5 oluyor levonayi sayarak karalterlerin seslerini duydum konusmalarini ruhlarını gördüm ve bu ruhlar sessiz kalmayı haketmiyorlardi gerçekten
WinterMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20233,836 okunma