·368 syf.····Okunma: 26 Temmuz 2025 03:16 Üçlünün son kitabı tam bir fiyaskoydu benim için. Tamamen nasıl biteceğini öğrenmek için okudum. Asla akıcı değildi ve çeviride çok yazım hatası vardı. Wren ve Eve’nin 2 kitaptır kurdukları bağ hiçmiş gibi birbirleriyle hiç iletişim kurmamaları, aralarındaki soğukluk acayip sıktı beni okurken. Final kitabında birlikte savaşan ve ne olursa olsun birbirinin arkasını kollayan o çifti çok az okudum.
Özellikle Wren ölümden dönmüşken Eve’nin onun yanında olmak yerine her türlü işe koşması, bütün gariplikleri farkedip umursamaması beni deli etti. Çiftin arasındaki sevginin gerçekçiliği ölmüş gibiydi. Çiftin bütün büyüsünün kaybolduğu bir kitaptı.
İlk iki kitabın güzelliğini bu kitapta asla bulamadım. Finalse çok aceleye gelmiş gibiydi. Zaferin sonrası öylesine geçiştirilmişti. Bence Lizbeth ve saçmalıkları yerine zafer sonrası yaşananları okuyabilirdik. Kısacası asla beklentimi karşılamayan, kendini okutmayan ve seri bitsin diye öylesine yazılmış bir kitap olduğunu hissettirdi okurken. Beğenmedim.