Hayal kırıklığımı anlatmaya nasıl başlasam bilmiyorum
Şunu söylemeden başlamayım,kitabından ortasından itibaren şu meşhur aşiret dizisindeki "Şahinle de olmazdı "diyen teyze gözümün önünden gitmedi :)
İlk kitapta gördüğüm o dillere destan aşk ın hissinden eser yoktu.Karasevdaya olan inancımı yitirdim a dostlar.
O büyük aşkla sevilen kadının 2.kadın olması,bundan zerre rahatsız olmaması üstüne anneliğini hiçe sayıp her nekadar reddetse de bunu evladının üzerine koyması bi adamı beni aşırı üzdü.Nitekim evladını bi kaç aylık tanıdığı bi kadınla bırakıp günlerce aşkı uğruna evli bi adamın peşine düşüp ,yine evladı için adamın öok sevdiğini sandığı kadını veda bile etmeden ortada bırakması bence hiç yakışmadı, kurgu olsa belki üzerine daha çok yorum yapılırdı ama gerçekten yaşanan bi hayat olduğunu bilmek beni ayrıca üzdü.Gülşaha üzüldüğüm noktalar olmadı değil ama kızdığım ayrıntılar çok daha fazlaydı. Kısacası ilk kitapla arasında uçurumlar olan bi kitap okudum.Hayatta hiç bir sevginin evlat sevgisiyle eş değer tutulmayacağını gözüme sokan bi kitap oldu ama Şahin de bukadar vefasız olmasaydı demeden de edemedim
Sonuç olarak kafamda sesi dönen teyze haklı çıktı Şahinlede olmazmış be gülşahcığım