2025 131. kitabı
Montgomery Ink Legacy adlı serinin ilk kitabı yazarın daha önce bir kitabını okumuştum iyimsiydi ama bunda baydım bir miktar . Leif Montgomery ucu bucağı belirsiz Montgomery ailesinin ferdi dövme stüdyosu işletiyor . On sene önce Paris'te Brooke ile bir ilişki yaşanmış aşık olmuşlar bir miktar sonra bu iki geri zekalı buradan dönüşte şu tarihte şurada buluşalım diyerek anlaşmış fakat tarihi yanlış anlaşmışlar . Evet gerçekten bu kadar ebleh iki kişi zaten ayrı kalsın daha iyi kafadan eksi verdim şu olaya . Yani insan arar ne oldu der falan bunlar her iki güya aşık beyinsiz olayı salmış . Kız gitmiş okulunu bitirmiş adam dönüş işini kurmuş vs . Brooke profesör olarak Colorado'ya geliyor beş yaşında olan oğlu ile bu farklı oldu mesela oğlu okuldan bir hocasından doğmuş adam sonra ölmüş kaza geçirip . Tabi kadın Leif 'in sülalesi ile yaşadığı kasabada adamla karşılaşıyor hafiften yakınlaşma sonra yapılan embo hatanın anlaşılması derken ilişki başlıyor . Bu sırada kadına iş yerinde sevimsiz olaylar yaşatan bir gerzek adama hapisten çıkan babası sorunlar yaratıyor ve sonda bir süpriz oluyor . Böyle gidip mutlu sonla bitti .
Bittersweet PromisesCarrie Ann Ryan · Carrie Ann Ryan · 01 okunma