Ateş Düşüyor Bence bir kitaptan istediğim her şeyi aldım. Fantastik ve romantik olarak her şey güzel. Gönül rahatlığıyla bu kitabı önerebilirim artık. Sıkıntılar yok muydu vardı ama kitap zevkini etkileyecek şeyler değildi.
Mesela ben sadece baş karakterleri değil yan karakterlerinde biraz daha işlenmesini isterdim. Bana göre biraz havada kalmış gibi geldi. Onları biraz daha aktif biraz daha bize katılmasını onların da arada hikayelerini bilmek isterdim. Çok güzel yan karakterlerim vardı larel, fritz gibi biraz bu açıdan pasif buldum. Karakterler harcanmış gibi hissettim. yani bu ayrıntı seriye beni daha çok katabilirdi. Sorun mu çokta değil açıkçası.
Bir de kitapta vhalla’nın gücünü okumayı daha çok isterdim. Çok güzel ve güçlü bir güce sahip ama bunu sınırlayarak vermiş yazar sank. biraz daha bol koyar umarım sonraki kitapta. Vhalla artık gücünün farkına varmalı. Aldrik harika mükemmel zaten tek kelime edemem. Biraz ilişkileri hızlı ilerlemiş gibi hissettim ama düşününce ilk kitabıyla birlikte 750 sayfadan bahsediyorum bir şeyler olsun aralarında. Ateş lordunun gardını bu kadar kolay indirmesi bir kıza karşı beklenmedik oldu bana.
Spoiler!!: Akıcı ve sürükleyici adı gibi bir kitap. Ateşin düşmesi o açıdan beni şaşırtmadı sonu ama Larel’i de öldirmezsin ya zaten aman aman sevebileceğimiz yan karakterler yok onu bari öldürmeseydi. Çok üzüldüm gerçekten daha çok okumak istediğim karakterdi. Savaşırken görmek isterdim vhallayla birbirlerilerine desteklerini maceralarını okumak isterdim. En çok hikayesini bildiğimiz yan karakter oydu ve macera yeni başlıyordu. Başka bir şikayetim yok. Teşekkürler bu güzel kitap için. Ateş Düşüyor
Ateş DüşüyorElise Kova · Yabancı · 20183,232 okunma