2025 132. kitabı
Runaway Ranch serisinin ilk kitabı kendileri yazarı ilk okuyuşum akış dil gayet hoştu zevkle okunan akan giden bir rom com olmuş :)) Charlie Montgomery 34 yaşında on sene önce sevdiği kadın attan düşüp ölünce ilişki falan salmış aldığı çiftliği kardeşleri ile işleten yakışıklı bir kovboy abimiz . Diğer kitaplar zaten kardeşlere devam edecek .Ruby 26 yaşında tatlış çok güzel bir hatun aileden genetik kalp rahatsızlığı var . Annesini genç yaşta bundan kaybetmiş babası ve erkek kardeşi üstüne titriyor . Kız sonunda bu kadar yaşanmamış bir hayata tahammül edemeyip yapmak istedikleri için evden ayrılıp yola çıkıyor . Neyse bu yol Charlie'nin çiftliğine varıyor orada çiftliğin kritik durumunu düzeltmek için sosyal medyacı olarak çalışmaya başlıyor . tabi Charlie ve Ruby arasında müthiş çekim var kız o kadar şahane ki yani adamın hiç şansı yoktu :D Adıma adım aralarında çok güzel bir aşk oluştu yaz boyu kalma üstüne anlaşmıştı kız iş için ama tabi adamın kızı bırakması mümkün değil . Bu arada çiftliğe göz koyanlarla olan bazı durumlar yaşandı . Kızın adama söylemediği hastalığı giderek artmaya başladı . Sonunda arşa varıp kız ölümden döndü ama adam kıza nasıl tapıyor bakın şaheser :D İki tane sonsöz vardı ve bu beni çok mutlu etti kızın hastalığı ile ilgili bir miktar tedavi yapıldı mesela . Ayrıca kız doğum yapamadığı için aileden onun için biri taşıyıcı anne olmaya karar verdi .
Tame the HeartAva Hunter · Julia Archer · 07 okunma