2025 120. kitabı
ADRİANA LOCKE~GÖSTERİŞ~ Selam.Bugün sizlere @noxyayinlari ‘ndan çıkan #carmichaelailesi ‘nin dördüncü kitabı ile geldim.Ben seriyle bu kitapla tanıştım ve çok sevdim.Serimiz bir ailenin çocuklarının hayatlarını anlatıyor. Bu kitapta da evin küçük oğlu Banks’i okuyoruz.Sahte nişanlılık ve düşmandan aşka konularını sever misiniz.Cevabınız evet ise kitap tam size göre.İkilinin arasındaki kavga ederken bile o çekime bayıldım.Banks dışarıdan şımarık bir velet gibi görünse de muhteşem bir kalbe sahip,adam gibi bir adamdı ve gerçekten de Sara’yı çok güzel sevdi.Sara dışarıdan çok güçlü görünse de içindeki yaralar çok acıydı ve Banks’in o yaraları sarması çok güzeldi.Sonunda Sara’nın kendine güvenmesine ve kendini bulmasına çok sevindim. Aileye ve ailenin tüm bireylerine bayıldım.Yakın zamanda da serinin diğer kitaplarını okumaya başlayacağım.Tam yazarları için muhteşem bir kitaptı bu türde okuma yapmayı seviyorsanız bir şans vermelisiniz diyorum bu seriye.uyarısını da yapmak isterim. Sara,hem erkek arkadaşı hem de patronu olan adam tarafından terkedilince,hem işsiz hem de evsiz kalır.Taşınma telaşıyla da başına ufak bir aksilik gelir.Bunun üzerine en yakın arkadaşı Ashley’den yardım ister ve Ashley eşi evde olmadığı için de kayınbiraderi Banks’den yardım etmesini rica eder. Ama ortada bir sorun vardır Sara ve Banks birbirlerine sinir olmaktadırlar. Banks,Carmichael ailesinin erkek çocuklarının en küçüğüdür. Otomobiller üzerine kurduğu işinde çok başarılıdır.Ama o ailenin haylaz çocuğudur.Asla bir ilişki düşünmemektedir.Zaten en yakın arkadaşları olan kardeşlerini de sevgililerine kaptırdığı için çok üzgündür. Dıştan sinir olduğu ama içten içe etkilendiği Sara’ya yardım teklifini ilk başta kabul etmez.Ama vicdanı onu rahat bırakmaz.Sara’ya yardıma gider.Ama bilmediği bu ona son yardımı değildir.Sara evsiz kalmıştır ve eski sevgilisi ona sen evlenilecek kadın değilsin dediği içinde kendini berbat hissetmektedir.Eski sevgilisinin de gideceği bir galaya davetlidir ve intikam almak için burada ona bir nişanlı gerekmektedir.Şimdi Sara’nın hem bir eve hem de sahte bir nişanlıya ihtiyacı vardır ve bu durumda devreye Banks girecektir.Bakalım ikili arasında neler yaşanacak?
GösterişAdriana Locke · Nox Yayınları · 202589 okunma