POZ
#deklanşör sonrası #poz da bir solukta okunduysa, #rizzoli ve #isles gibi yeni dedektifimiz değil ama yeni bir fotoğrafçımız oldu; #rita . #ramonaemerson Rita'nın yeni görüleri ile bizleri peşinden sürüklemeye devam edecek bu kesin .
Rita, kan ve barut kokan nefesiyle onu beklediğini söyleyen küçük kızın fısıltısını hissettiğinde uykusundan uyanmıştı. Ve gecenin 3.30 da çalan telefon ile göreve çağrılması, beklenen yeri işaret etmekteydi. Üç erkek, üç kız olmak üzere çocuklarla birlikte anne_baba da silahla vurulmuştu. Geriye tek kalan en büyük oğul Jude Montano'ydu.
Tüm deliller Jude'u gösterse de, Rita deklanşöre basmaya ve her detayı yakalamaya devam ediyordu. Küçük kız kulağına fısıldıyor, gerçeklerin bambaşka olduğunu söylüyordu. Rita kıza inansa da ispat etmeliydi. Ve çekim bittiğinde elini tutan kız, kimsenin fark etmediği kulübeyi işaret etmişti. Burada dosya dosya yer alan fotoğrafların ispatı ise emekli dedektifi koruyacak olan arkadaşlarının kabul etmeyeceği cinstendi .
Öte yandan Gallup'da cinayet olaylarının ardı arkası gelmiyordu. Boyundan kulağa doğru farklı bir kesici aletle işlenen cinayetler bir seri katili mi işaret edıyordu?
Annesi ve Wapasha'yı babasının şeytanı olduğunu gördükleri bir ruh hali ile kesen babası, Kardeş Gabriel' e yol mu vermişti?
Rita ise görüleriyle çıkmaza sürüklenmiş, "seni koruyacağım" diyerek giden Bayan Santillanes sonrası işinden de istifa ederek babaannesinin yanına gitmişti. Siyah dişleri ve korkunç nefesi ile " Yalnız gitmene izin vereceğimi mi sandın? " diyen Bay Gurley'e rağmen!!
İstifa eden Rita, son davaları yarım mı bırakacaktı? Yoksa hayati tehlike yaşadığı halde dedektif Arviso'ya yardım mı edecekti?
Yine heyecanla okunan ve bitmesin isteyeceğiniz bir okuma. Son sayfaya kadar ne olacak dediğim, hiçbir açık vermeden kurguyu okutan #poz , Ramona Emerson'un yazarlığını bizlere ispat etmiş #tavsiye bir kitap sizlere. Keyifle .