·447 syf.····Okunma: 28 Temmuz 2025 16:10 Bu kitaba düşmandan aşka dedikleri için başladım ama düşmandan aşkanın tanımını bilmeyen birinin gazabına uğradım bu konuda biraz üzgünüm :D Direkt incelemeye geçeceğim çünkü konu zaten bilindiği üzere kısaca motorcu, bekar bir baba ve çocuğunun öğretmeni olan bir kadın aynı zamanda çalışanı.
Evet arkadaşlar 2016 ve sonrası Wattpad okuyucularına o dönemi hatırlatacak bir kitap kendisi. Diyaloglar, olayların işleyiş şekli beni o senelerde okuduğum kitaplara götürdü. Hiçbir mafyatik,motorculuk vs gibi bir durumu yok. Okurken kendinizi lise zamanlarında hissediyorsunuz. Aman aman mükemmel bir konusu, kurgusu yok. Sürekli tekrar cümleleri beni aşırı aşırı sıktı. Sürekli erkomuzun 'ben kötüyüm,çoook kötü şeyler yaptım,şeytanım,canavarım...' gibi kendini acındırma cümlelerini dinliyoruz. Diğer yandan kızımızın da 'hayır değilsin,sen iyisin,kalbin iyi,ruhun iyi,kötü biri değilsin,içindekini görüyorum...' psikoanalizini ve kötünün içindeki iyiyi görme sevdalısı hallerini okuyoruz. Büyük bir umutla başladım ama okurken aşırı sıkıldım. Olay örgüsü yok. Bir olay dışında her hangi bir olayı yok. Söylenilenlerle yaşantılarının alakası yok. Bir anda birbirlerine aşık oldular. Ve her şey bu anlamda çok hızlı gelişti. Bir an önce bitsin diye inanın çok uğraştım. Sebebi aslında yapacağım yorumlardı :D Yani böyle motorcu kulübü, mafya olayları, kaos, kavga, kötü çocuk vs bekliyorsanız kesinlikle bunu karşılamayacak. Kitaba kötü demek istemiyorum çokta kötü değildi zaten ama aradığınız şeyi bulamayabilirsiniz ve kesinlikle yüksek beklentilerle okumamalısınız ben öyle yaptım ve hüsrana uğradım. Yine de yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar. Çokça kalpp>>>>