Puan vermedi·480 syf.····Okunma: 28 Temmuz 2025 23:17 Robert Hunter serisinin 5. adımı “Teker Teker” beni gerçekten sarstı diyebilirim. Daha önceki hikayelerde karşılaştığımız hesaplaşmaların hiç biri bu derece dokunmamıştı bana. Ve hiç bir katil bu denli zorlamamıştı Hunter ve Garcia’yı..
Birbirinden korkunç cinayetlere bir de toplumun kendisi eklendiğinde hikaye bizi bambaşka bir perspektife taşıyor ve bunu yaparken Carter bize dev bir ayna tutarak her birimizi “teker , teker avlıyor”
Açıkçası yaşadığımız çağda toplumların iki yüzlülüğü, insanların seçimlerinin bir diğerinin hayatına doğrudan etki etmesi, yine aynı insanların duyarsızlığı, içgüdüleri ve elbette ki çoğunun içinde gizlediği vahşet açlığı o derece korkunç bir boyutta ki belki de bu sefer tüm bunların katil ile empati kurmamı sağladığını itiraf etmeliyim.
Carter müthiş bir yazar. Teker Teker çok duygusal bir hikaye .. ama her şeyin özünde nir toplum yüzleşmesi..
Çektiğimiz videolara, yaptığımız yorumlara, etkileşim için harcadığımız insanlara dikkat etmeliyiz…
Karanlığın içinde bizi neyin beklediğini bilemeyiz..
Yazdığımız bazı cümleler mavi siyah bir gövdenin kuzguni tül kanatlarının arasında dolaştırabilir, çektiğimiz bir video ruhumuzdan insanlığımızı sıyırıp atabilir..
Ruhumuz kaslarından aşınabilir veya yüzümüze geçirdiğimiz maskeler ardında yüzlerimiz çürüyebilir…