Beni Geride Bırak ~ K. M. Moronova
Karanlık bir askeri romantizm okumak ister misiniz?
Kitabın duyurusu yapıldığı ilk andan itibaren o kadar çok merak ediyordum ki geldiği anda okumaya başladık ve inanılmazdı!
‘Riøt askerinin iyisi ölü olandır.’ cümlesiyle aklıma kazınan beni şoklara sürükleyen bir kitaptı.
Belli bir saldırının ardından ekibinde hayata kalan tek kişiydi. Özel operasyon ekiplerinden bir diğeri olan ve birbirlerine düşman olan Malum’a katılması gerekiyordu. Kimsenin gitmeyeceği yerlere giden ekibin yeni üyesi Nell olacaktı ama ekibin önceki üyesinin kaybının sorumlusu olarak görülen Riøt ekibinin üyesini aralarına almak hiç kolay değildi. Özellikle Bones için bu hiç kabul edilemezdi. Adam bir asker değil de bir cehennem kralı resmen! Kaybettiği ortağı, bundan sorumlu tuttuğu ekibin üyesi olan kadın ve acımasız bir ilişki
Arkadaşlar o kadar inanılmazdı ki…
Kitapla ilgili söylediğim hiçbir şey yeterli olmayacak önden bunun uyarısını yapmak istiyorum. Göreve çıkmadan önce küçük bir kaçamak yapmak isteyen Nell hiç beklemediği bir karşılaşma yaşıyor ve aman allahım
Nefretten aşka temasının zirvesi diyorum başka bir şey demiyorum dostlar. Öyle sahneler okuduk kiiii Timin çavuşu olan Eren, bence ondan daha baskın olan Bones, diğer üyeler ve ekibin yeni üyesi Bunny yani Nell. Bones nefretinin merkezinde olan bu kadını timden göndermek için elinden geleni yapıyor. Cidden elinden geleni yapıyor ama. Öyle sahneleri vardı ki imdat çığlıklarım yankılandı ve okurken sürekli kızlara mesaj attım bu tepkileri tek başıma yaşayamazdım
Ekipten ayrılması için o kadar çok şeye maruz kalıyor ki ben olsam arkama bakmadan kaçardım ama Bun ve Bones çok manyak bir ikiliydi. Sahneleri yüksek dozda alev ve benim açımdan şok içeriyordu
İnanılmaz cesur, inanılmaz alev alev ve inanılmaz sürükleyici bir çiftti.
Bazı sahnelerde kocaman bir “NE?” moduna girdim. Bones gizemli ve çekici tavırlarıyla bende bayağı heyecan uyandırdı dostlar. Onu okumaktan inanılmaz keyif aldım.
Karanlık bir romantizm olduğunu, yetişkin okurlara hitap ettiğinin altını çizerek türü severlere tavsiye ediyorum.