·480 syf.·
2025 45. kitabı
Sude B.
8.5/10 · 930 okunma
İsimsiz...
Bu kız bu kitabı gittiği yere götürmeyeceği için geldiğinde devam edecek😔(yine bitirip de kurtulamadık be)
İsimsiz...
Ya bu kitap hem güzel hem değil. Neredeyse yarısına geldim ve sevdiğim, beni etkileyen kısımları da vardı; ne biçim bir şey bu, ne okuyorum ben şu anda? diye kendime sorduğum kısımları da. Hızlı ilerliyor kitap onda bir sorun yok ama... Ne bileyim? Bu tür şeyler okuyanların aklına bu tür şeyler daha kolay kazınır ve artık normalleşmeye başlar gibi geliyor bana. Mesela bu kitapta okuduğum çoğu şey normal değil. Ama şimdilerde çok fazla etrafımızda gördüğümüz için ve çoğu kitapta da olduğu için normal gelmeye başlıyor ve de başladı bize. Ama bu hiçte normal değil. Aslında bizim ilgimizi bu tür kitaplara çekerek ve okumamıza neden olarak normalleştirmeye çalışıyorlar anormal olan şeyleri. O yüzden artık mantığım almıyor bunları.
İsimsiz...
Şimdi ben sana kaç puan vereceğim bakalım?😮‍💨🙃
İsimsiz...
Bu kitaba inşaAllah sağlam bir inceleme yazmayı düşünüyorum.
İsimsiz...
Okuduklarımı bir yanım bir mantığa oturturken bir yanım oturtamıyor ve yaşanılan şeyleri, okuduğum şeyleri zihnim kabul etmiyor. Çok karışık bir şey ya... Artık gözüme daha farklı geliyor. Yani geldiğini fark ettim. Bu kitapla.
İsimsiz...
Varlığına alıştığım bir insanın yokluğuna aynı hızda alışamıyordum. Syf 37 Ben ikisine de zor alışıyorum ya... Sanki ikisine de uzun sürüyormuş gibi geliyor. Ya da yeni birinin varlığına alışmak..
İsimsiz...
"...Gerçek hayat; okuduğun kitaplardaki, izlediğin filmlerdeki gibi değil. Burada aşk her şeyi düzeltmez." Syf 29