2025 13. kitabı
DİKKAT: KİTAP YETİŞKİNLERE YÖNELİKTİR! Öncelikle belirtmeliyim ki bu kitap tamamen yetişkin okurlar için yazılmıştır. Lütfen bu detayı göz önünde bulundurun! Ve işte beklenen o sürükleyici kitapla geldim! Yazarımız @ademnoah9_romanyazar tam 6 kitabı var ve ben hepsini incelemek için sabırsızlanıyorum! Benimle hangi kitaptan başlamam gerektiğini konuşarak karar verdiği için yazara ayrıca teşekkür ederim Kaleminize, emeğinize sağlık! Önemli bir not: ROMANDA ANLATILANLAR TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR. GERÇEK KİŞİ VE KURUMLARLA HİÇBİR İLİŞKİSİ YOKTUR. Kitabın konusuna gelirsek… Bilim kurgu , paranormal olaylar , araştırmalar , inançlar ve daha neler neler! İlk defa bu tarzda bir kitap okudum ama ne hüsrana uğradım ne de hayal kırıklığı yaşadım. Aksine her bölümde adeta gezdim, karakterlerle birlikte tepki verdim, mimiklerine kadar hissettim! Gerçekten iyi bir kitap, iyi bir okuyucuyu içine çeker… işte ben tam da bunu yaşadım! Kitap Yorumu: Kendinizi bir profesör olarak bir mağaranın içinde buluyorsunuz… Ve bu mağarada yer alan duvar resimleri… henüz dünya bile oluşmamışken çizilmiş gibi! Bir yanda silik bir yüz, diğer yanda acıyı simgeleyen çizimler… Ortada iki yumurta ve işte her şey tam da bu noktada başlıyor! Acaba o yumurtalar başka bir alemin kapısı mı? Ruhların olduğu evrenler, bilim insanlarının gizli görevleri, adı Donald olan esrarengiz bir adam… Elektrik telleriyle çevrili, soğuk, izole bir bölgede kapatılan bilim insanları ve onların üzerindeki kontrol… Ve bu gizemin ortasında ortaya çıkan sarı güllü bir bitki — ekolojik yapıya hiç uymayan bir mucize gibi.
Antarktika’nın SırrıAdem Noah · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202515 okunma