2025 122. kitabı
VICTORIA LIM~ATEŞE DOKUNMAK~ Selam.Bugün sizlere @kaktusyayinevi ‘dan çıkan authorvictorialim ‘in kaleme aldığı #karanlıkruhlarserisi ‘nin ilk kitabı ile geldim.Mafya,Dark romens türü okumayı sevenler burada mı? Kitap yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu ve kalemini çok sevdim.Akıcı bir yazım diliyle yazılmıştı.Bir günde bitirdim kitabı.Hatta keşke biraz daha uzun olsaydı dedim. Lidia karakterini sevdim ama babasından nefret ettim.Alessandro ‘ya bayıldım.Herkese aslan Lidia’ya karşı kedi olması çok güzeldi ve güzel sevdi.İkili arasındaki o yüksek elektrik harikaydı.Açıkçası serinin bir sonraki kitabını çok merak ediyor ve sabırsızlıkla bekliyorum.Kitabımızda sahneler ve tetikleyici unsurlar olduğunu da belirtmek isterim. Bu türde okuma yapmayı severler kitaba bir şans verebilirsiniz. Lidia ,Sicilya Don’un ikinci kızı ve Caso Nostra’nın güzeller güzeli prensesidir.Doğduğu hayat yüzünden çok da özgür değildir.Şiddet ve baskı uygulayan bir babanın elinde berbat bir hayat yaşamaktadır.Ve doğduğu günden beri istemediği bir evliliği yapmak zorunda olduğunun bilincindedir.Ve o evliliği yapma zamanı gelmiştir.Babasının gözü hep daha yükseklerde olduğu için kendisini yeni Capo dei Capi’ye tabiri caizse satmıştır.Lidia bunu istemese de itiraz etmesinin hiçbir anlamı olmadığını bilmektedir.Kendisinin yaşlı ve kalpsiz bir adamla evlendirileceğini düşündüğü için de çok korkmaktadır. Alessandro,babası öldükten sonra Sicilya’nın el başı olan Capo dei Capi olmuştur.Herkesin korktuğu, gözü kara ve acımasız bir adamdır.Bulunduğu konum nedeniyle evlenmeli ve bir veliahtı olmalıdır.Niyetinin farklı olduğunu bilse de Don’un kendi kızını ona vermesini kabul eder.Ve bir şartı vardır kızı evlenene kadar onunla kalacaktır. Lidia,tüm korkularıyla kendini Alessandroo’nun evinde bulur. Hakkında duydukları onu korkutmaya fazlasıyla yetmiştir ama karşılaştığı adam hiç de öyle biri değildir.Alessandro ise Lidia’yı daha ilk gördüğü anda etkilenir.İkili arasında güzel bir etkileşim yaşanır ve her şey beklenilenden farklı olur. Neler mi olur?Tabii ki neler olduğu kitapta sizleri bekliyor.
Ateşe DokunmakVictoria Lim · Kaktüs Sanat Yayınları · 202529 okunma