EYLÜL &YAMAN
2025 61. kitabı
AGIR SPOI İÇERİR SONUNU BILE YAZDIM Yine severek okuduğum bir kitap kitabın daha başlarını okurken çok basit bulmuştum Melek Hanım nasıl böyle yazar diye şaşırmıştım Çünkü Melek Hanım'ın çoğu kurgusunu severek okumuş biriyim kitabın ilk sayfalarında Eylül'ün ve Yamanın birbirine çok çabuk açılmaları beni şaşırtmıştı o yüzden çok pasif bulmuştum ilk başta ama kurgu ilerledikçe kitap daha güzel bir hale geldi beni şaşırttı . Bana göre bu kitabın 2 kitap olması gerektiğini düşünen biriyim mesela Yaman ve Eylül'ün aşklarının birazcık daha birleşmemeleri birbirine Özlem ve sevgiyle bakmalarını isterdim ilk başlarda aşklarını açıklamadan biraz kıvranmalarını isterdim ama onlar anında sevgili oldular Ondan sonra zaten olaylar başladı ama dediğim gibi gerçekten severek okudum Melek hanımım kitapları çok içten ve samimi her kurgusunu severek okumuş biriyim . Ama bu kitabın bazı sahneleri bana saçma geldi Eylülün çocukça davrandığı yerler gibi ama ne olursa olsun Yamandan vazgeçmemesi daha güzeldi. Kitabın konusuna gelecek olursam; Eylül adındaki kız karakterini uzun zamandan beri Yaman'a aşıktır ama Yaman hep Kaş çatan somutan biri olduğu için Eylül ondan uzak durmaya çalışır Çünkü çocukluğundan beri Yaman böyledir onu hep uzaktan uzaktan sever aynı zamanda Yaman'ın büyükbabası ve büyükannesi Eylül Rum olduğu için Eylül ve annesine sataşarak Onu rahatsız ederler ,Yaman aynı zamanda bir askerdir göreve gitmeden önce Eylül'e Yarasının olduğu bir kolye verir Eğer ben "eğer ben görevden geldiğimde bu koliyi takmış olursa benim sevdamsın " der Eylül anında o kolyeyi takar Çünkü çocukluğumdan beri Yaman'a aşıktır Sonra aradan olaylar olur herkes Yaman ve Eylül'ün ilişkisini öğrenir bir gün Yaman göreve gitmeden önce Eylül evlenme teklifi eder Eylül kabul eder Yaman görevde yaralanıp Gazi düşer ve artik askerlik yapamaz ve büyük depresyona girer ve Eylüle git der Eylül gitmez Yamandan vazgeçmez, Yaman ailesine zarar vermemek için bir mektup bırakıp evinden uzaklaşıe 3 ay eve Gelmez kimse ondan haber alamaz bir gün Eylül'ün kaçırır Çünkü ondan daha fazla uzak duramaz dag basinda bir yere gelirler Eylül Yamanın kafasını yediğini görür onu sakinleştirmeye çalışır sonra aileleri onları bulup getirir eve . Yaman hastaneye yatar uzun bir süreç geçer Eylül kesinlikle Yamandan vazgecmez Yaman hastaneye yattıktan sonra ne kadar zorlansa da Eylül her gün onun yanına gider Yaman iyileşir ve Yaman tedavisi olduktan sonra evlerini ayarlayıp evlenirler mutlu yaşlar. Ayni zamanda Yaman daha çocukken aşık olmuştur Eylule ama hep kaşları çatık gezdiği için Eylül hiç anlamaz .
Kır ÇiçeğiMelek Kaş · Theseus Yayınlar · 202186 okunma