Nerden başlasam bilemiyorum. 750 sayfalık kitabı 5 günde yalayıp yutarcasına okutacak bir akışa, merak uyandıracak bir olay örgüsüne, elinizden bıraktığınızda kitapta aklınızın kalacağı ve her an geri dönüp okumak isteyeceğiniz kusursuz bir hikayeye sahip harika bir eserdi. En azından benim için öyleydi. :) Ben bu 5 gün boyunca neredeyse hiçbir şey yapmayıp sadece kitabın satırlarında kendimi kaybettim diyebilirim. Yazarın ilmek ilmek işlediği adeta Hollywood filmleri kurgusunda kusursuz bir hikaye. Yazarla tanıştığım ilk kitabıydı ve hemen diğer iki kitabını da sipariş verdim. Okumak için sabırsızlanıyorum. Spoiler vermek istemiyorum okuyacaklar için çünkü sonu ile ilgili bir eleştirim olacaktı onu da kendime saklıyorum. Onun haricinde her satırını keyifle yudum yudum içerek ve sarhoşluğunu bedenimde hissederek bitirdiğim nadir kitaplardan biri oldu. 5 günlük arkadaşlığımız burada sona erdi ama benim unutamayacağım arkadaşlarımın arasında yerini aldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın, okuyu, okutturun. :) Günay Gafur’un kalemine ve emeğine sağlık diyorum ve herkese iyi okumalar diliyorum Sevgili okurlar.