Puan vermedi·208 syf.····Okunma: 30 Temmuz 2025 23:10 25 yaşındaki Florence, bir sabah gözünü açtığında 72 yaşındaki Dora'nın bedeninde uyandığını fark eder.
Florence olarak oldukça zorlu hayat şartlarına sahipken Dora'nın sınırsız serveti karşında epeyce aklı karışır ancak bunun sebebi asla para değil, yaşadığı bu anormal olayı nasıl çözeceği ile ilgilidir. Çünkü o kendisinin Florence olduğundan adı gibi eminken Dora'nın bedeninde kendini çaresiz hisseder.
Dora'nın bedeninde ağır ve uzun süren bir komadan uyanmıştır. Etrafında özel hizmetlisi, özel doktoru, özel danışmanı, kendine özel papaza kadar insan vardır ancak hiçbiri ona güven vermez.
Bir gün yaşı 72 görünse de bilek kuvvetinin halen 25lerinde olduğunu fark eder ve bu olayı çözmeye başlar... Sonunda ne olur? İşte o romanda gizli;))
Paranormal görünümlü başlayıp gerçeğe uyan bir sonuçla son bulan bir romandı. Ben zaman sıçraması beklerken hayallerim kitabın sonunda şimdiki ve gerçek zamana çakıldı ;) ama güzeldi. Genellikle diyaloglardan oluştuğu için sıkılmadan ve merakla okudum.