2025 822. kitabı
Z KUŞAĞININ CİNSEL/DÜRTÜSEL YANSIMALARININ İSTİSMAR İLE KESİŞİMİ Yazarının imzalayarak bana gönderdiği ve bir solukta okuduğum bu kitapta yazar güncel sorun olarak kendisini dayatan Cinsel istismar fenomenini “Mağduriyet” tarafıyla işlerken aynı zamanda toplumsal bir olgu olarak karşımıza çıkan ve alışılagelen değerleri aşındıran Yeni bir Cinsel Yaşam Fenomenin ise istendik davranış olarak keşişimini bakış açısı olarak yansıtan üst bir özneyle bize sunuyor. Derinlemesine bir psikolojik derinlikle okunması gereken eserde kahramanların bize verdiği herhangi bir mesaj olmadığı için edilgindir karakterler. Mesaj okuyucunun Zihninde, okurun okuma ve günlük hayatı deneyimleme çabasıyla oluşacaktır. Klasik anlamda topluma üstten bakan ve eleştiren bir yazardan çok topluma “Siz busunuz, farkında olun!” Uyarısı gönderiyor. Kavramların da birer canlı gibi zamanla aşındıklarını bize hissettiren eser ile insan davranışları tüm doğalsallığı ile görünür kılınıyor. Farklı ve cüretkar bir yazar/eser ile karşıkarşıyayız. Yazar gerçekten toplumu aşan bir konuma yerleştiriyor özne olarak kendisini.
Canımsın SenBüşra Dönmez · Dorlion Yayınları · 20206 okunma