Şöhret ve Duman
"Bazen insanlar sadece haklı olduklarını bilmek ister. Onlara istediklerini birazcık bile verirsen neler anlatacaklarına şaşarsın."
Winter Young, henüz 19 yaşında olmasına rağmen dünyaca ünlü bir pop yıldızı olmayı başarmıştır. Sydney Cosette ise 19 yaşında işinde oldukça başarılı bir ajandı. Bu ikilinin bir araya gelmesi ne kadar zor gözükse de gizli bir görevde birlikte çalışacaklardı.
Büyük ve güçlü bir mafya liderinin kızı olan Penolepo sıkı bir Winter hayranıydı ve babası onun için Londra'da tam on bin kişinin davetli olduğu bir doğum günü organizasyonu planlıyordu. Ve elbette bu organizasyonda Winter özel bir konser verecekti. Tabi ki doğum günü organizasyonu işin görünen yüzüydü ve arka planda çok büyük işler dönüyordu. İşte Winter bu iş için özel olarak seçilmişti ve Sydney ile birlikte bu mafyayı yakalacaklardı.
Ama işler bir anda öyle sarpa sardı ki bu beklenmedik durum karşısında ikili kendi planlarını uygulamaya başladı. Penase bu işe hiç memnun olmayacaktı ama artık bunun için çok geçti. Ne kadar tehlikeli olursa olsun başladıkları işi bitirmekte kararlıydılar.
Ben kitabı elime aldığımda bir gençlik aşkı okuyacağımı sanmıştım aslına bakarsanız. Ama hiç de beklediğim gibi olmadı ve kendimi bol aksiyonlu ve ara ara da güldüğüm bir kitabın içinde buldum. İçinde aşk yok mu derseniz evet var ama öyle sandığınız gibi değil. Çok büyük bir keyif alarak okudum kitabı. Kesinlikle sizler de okumalısınız.