2025 33. kitabı
Şöyle dışarıdan bakıldığında her çehrede farklı bir renk, her renk kendi bünyesinde gökkuşağı gibi görünümdedir. Oysa o cıvıl cıvıl gibi hayatın yaşayışında ne acılar ne sancılar gizlidir ya da zaman deryası giz dolu sürprizler hazırlar. Her insan bir hikaye, her hikâye derin izler taşır.  Ayşegül ile Saltuk'un yollarının kesişmesi ilk başta bahardaki gökkuşağı gibi renkli olurken hayatın sancılı bir doğuma hazırlık yapması zorlukların kendilerini beklediğinin farkında değillerdi. En sevindirici günlerinde kan kaybı yaşayan Ayşegül'ü yaftalı gözlemlerde neler yapacağına şaşırmış, derinliklerinde kaybolacağı bir okyanus deryasına dalmakta. Çektikleri dile kolay yüreklere ise çok ağır. Yoluna çıkan ikinci baharda, geleceğinin hayatına kocaman bir soru işareti sunmaktadır. Ne midir bu soru işareti derseniz işte önünüzde YAFTA. Okuyunca ister Ayşegül'e kızın ister övün ama bence gözleriniz nemlenecektir. Aşkın mutluluğu,  kayıpların hüznü, umutların ise hiç tükenmediği, samimi ve derin duygularla içten anlatılan harika bir eser. #alıntılar "Zaman o kadar acımasızdı ki..." "Zaman denildiği gibi ilaç olmuyordu yarasına aksine yarayı derinleştiriyordu." "Bazen susmak bile onu yoruyordu. Hayat artık ona çok ağır geliyordu." "Yara kabuk tutmuştu ancak izi geçmeyecekti." "Insanlar garip varlıklar. Bir anı bir anını tutmuyordu. " "Beklemek güzel ancak yorucu."
YaftaAden Özkan · Mythos Kitap · 202519 okunma