Çarşafın dinle bir alakası olmadığını herkes biliyor. Senin yaptığını Arap kültürü olmasına rağmen Araplar bile yapmıyor. Sadece Türk kültürünü bozuyorsun.
Gönderi kullanım dışı
··3 alıntı·
5 +1'leme
8,4bin Gösterim
İsterse Musluman olduğu için carsaf giyer isterse kültürel olarak etkilendiği için giyer bu niye sizi ilgilendiriyor anlamadım?
Çarşaf tercihi dini olabilir, kültürel olabilir ama kimsenin seni rahatsız etmesi gereken bir şey değildir. Araplar giyiyor ya da giymiyor diye kimseye yaşam tarzı dayatılamaz. Türkiye laik bir ülkedir herkesin istediği gibi giyinme hakkı vardır. Türk kültürü tek tip değil Selçukludan Osmanlıya orta Asyadan Balkanlara kadar uzanan bir çok kültürlü zenginliğimiz vardır. Bu çeşitlilik, bizi zayıflatmaz tam tersine, birlikte yaşama gücümüzü gösterir. Herkesin yaşam tarzına saygı duymak gerçek Türk milletinin ve Atatürk’ün hedeflediği medeni toplumun gereğidir.
Kendi tercihinin türk kültürünü bozmakla uzaktan yakından ilişkisi yok mahremiyet özel hayat diye birşey var isteyen çarşaf giyer isteyen mini şort ki senin türk kültürünü bozma olarak nştelwndirdiğin şeye bakarsak kadınların pantolon giymesi de hoş karşılanmaz aptal saptal kime laf atacağınızı bilmeden yanlış kişilere sanal yolla saldırıyorsunuz insanların hayatlarına karışacağınıza kendi hayatınıza yönelin en azından ülkeye bi katkınız olsun
Abla anladık cahilsin de gözümüze sokma bari
Naz Kazak
@Duser_aklima beni ciddiye almayısın saniyeler içinde cevap vermenden belli zaten 🥰