Puan vermedi·328 syf.····Okunma: 02 Ağustos 2025 01:20 Hiç kendin gibi görünen bir yabancıyla tanıştın mı? Aynı isim, aynı gülümseme... ama seni yok etmeye yeminli biri olabilir mi?
Evie Porter kusursuz bir hayat sürüyor gibi görünüyor. Aşık bir erkek arkadaş, arkadaş çevresi, bembeyaz çitli bir ev... Ama gerçek şu ki, Evie Porter diye biri aslında yok. Ve bu kitap tam da bu yalanın etrafında şekilleniyor.
Ben bu kitabı okurken "ya gerçekten biri tüm hayatını kurgu üzerine inşa ederse ne olur?" diye düşündüm. Her sahte kimliğin ardında bir geçmiş, her gülümsemenin ardında bir tehdit saklıydı.
Evie'nin yeni hayatına girerken attığı her adımda gerilim, şüphe ve oyun var. Bir kadının kimliğini yeniden inşa etmesi değil sadece konu olan; aynı zamanda güvenin, aşkın ve vicdanın sınandığı bir psikolojik satranç oyunu bu.
Okurken zaman zaman "Ben olsam ne yapardım?" sorusuyla baş başa kaldım. Hele o sona doğru yaklaşırken içimdeki bütün sessizlik yankılandı: Gerçek mi daha tehlikeli, yoksa kurgu mu?
Eğer siz de gizemli kimlikler, derin psikolojik çözümlemeler ve bol entrikalı bir hikâyenin peşindeyseniz, Evie'nin sırrına ortak olun. Ama unutmayın…