2025 62. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2025 22:22
Merhaba, Bugün yakın zamanda ilk kitabı Köken'i okuduğum serinin ikinci kitabı Kül ile geldim. Artık ayrılmaz üçlü diyebileceğimiz Ela, Dean ve Dante bu kitapta, bir mıknatıs gibi cinayetleri üzerlerine çekmeye başlıyorlar. İlk kitabı okuduysanız sonunda Dean ve Dante farklı eğitimler için kasabadan ayrılacaklardı ve Dean Ela'yı davet etmişti. İşte Kül de tam bu noktadan başlıyor. Dante, Ela ve Dean'i otellerine bırakıp yola devam edecekken, kar yolları kapatır ve Dante de onlarla beraber otelde mahsur kalır. İlk akşam bir balo vardır ve bir davetlinin şüpheli ölümü radarları açık olan Ela'yı harekete geçirir. Ve ölümlerin sürmesi ise The Crow ekibini göreve çağırır. Artık otelde kalan herkes şüpheli ve belki de kurban olacaktır. Bu arada baloda şüpheli ölümden az önce yaptıkları ilk dansta Ela ve Dean'in birbirine açılması ve bu yöndeki gelişmeler beklediğimiz satırlardı doğrusu. Ayrıca Dante ile Ela'nın tatlı tatlı atışmalarının sürmesi ise okuması keyifli yerlerdi. Üstelik ilk okuduğum Agatha Christie romanına yaptığı çağrışımlar ile beni okurken sevindiren yerlerinden oldu. Yine akıcı ve sürükleyici anlatımı ile yazar Eda Akkuş bize Bir Cinayet Masalı daha yazmış. Ben üçüncü kitabı okumak için hazırım. Not: Zaten bu sondan sonra üçüncü kitabı beklememek hata olur
Bir Cinayet Masalı: KülEda Akkuş · Oleksa Yayınevi · 202528 okunma