"Deli eder insanı yaşamak."
Okumaya başladığınızda yazarın kaleminin etkisiyle nefes alamayıp bıraktığınız oldu mu ? Benim o kadar çok oluyor ki çok şanslıy hissediyorum bundan dolayı)ve bugün en son okuyup da aynı etkiyi yaratan o eserlerden biriyle geldim ki sevgili yazarımız Mahir Ünsal Eriş külliyatını en yakın zamanda tamamlamak hedeflerimin başında geliyor.
8 öyküden oluşan , genelde Bandırma/Erdek yöresinde yaşayan halkın hayatına ortak olacağımız eserde beni en çok etkileyen lise öğretmeni Malibu' nu aradan geçen yıllara rağmen affetmekte zorlanan , okurken kendimi de bulduğum gencin hayatı oldu. Bir de sonunda ailesinin gözünde itibarı için babasının mücadelesini anlatan çocuğun yaşamı oldu.
Tekrar ve tekrar söylüyorum arkadaşlar ; yazarın kalemiyle tanışmayan okur çok şey kaybeder , benim yaptığım hataya düşüp siz de geç kalmayın bu lezzeti tatmakta !! Şimdiden keyifli okumalar..
Sait Faik hikaye ödüllü eserle ilgili araştırma yaptığımda yazarın kitabın ismini Yıldız Tilbe' nin attığı Tweeten esinlenerek koyduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.