···Okunma: 03 Ağustos 2025 16:32 Venom’un depresif bi’ şekilde yeni bi yoldaş aradığı hikayeye selam veriyoruz.
Lee Price isimli özel yetiştirilmiş eski bir asker yaralandıktan sonra ordudan ayrılıp hayata tutunma çabalarında başarılı olamayınca illegal işlere bulaşıyor. Tanıştığı iki adamla iş yapmayı kabul edip buluşma yerine gittiğinde teslimat için gelen ekiple işler yolunda gitmiyor ve arbede esnasında orada depresif bi’ şekilde dolanan gariban simbiyot Lee Price’ı yoldaş olarak seçiyor. Olay
sonrasında bu ekibin Black Cat’e çalıştığını öğreniyoruz ve tabi üzerine bi kere de olsa çamur bulaşmış olan Lee, Black Cat’le konuşup onun için çalışmaya başlıyor.
Venom’un zayıf olması ve Lee’nin orduda aldığı eğitimle birleşince Venom’u baskılayıp ona hükmetmek kolaylaşıyor (bu durum bana tuhaf geldi). Birkaç kere bulduğu vücuttan ayrılmayı denese de zayıf olduğu için başarılı olamayınca kaderine boyun eğiyor gariban simbiyotumuz, neyse…
Kendisini komplonun ortasında bulan Lee ve Venom, Scorpion’la ortalığı birbirine katarken sosyal medyada reels kaydıran Spiderman bu şekilde ortalığın karıştığının haberini alıyor. Kendisine karşı olan zaafı kullanıp Venom’u kendisine çekmeye çalışan Spiderman’ın tuzağı işe yarıyor ve federaller tarafından simbiyot yakalanıyor. (Tadaaaa!) Eddie Brock ve Venom işte burada birleşiyor ve kitap kapağını görüp “Lan nerede bu Brock!” diye söylenip duruyorken cevabımı alıyorum.
Şuna da değinmem gerekiyor, çizim tarzının eleştiri aldığını gördüm fakat ben tam tersini düşünüyorum.