Kitabin adi cevirisel olarak zaten sinirimi bozuyodu ama okuyup ne anlama geldigini ogrenince daha da sinirlendim NEDEN it end with us olan adi bizimle basaldi bizimle bitti diye cevirip sonra it starts with us geldiginde duz bizimle basladi yaparsiniz. Konuya donecek olursak 150.sf dan sonra tek oturusta okudum ozlemisim bu hissiyati. Bir an kiz ryle birakmicak diye cok korktum ve her sey neden cok ani oluyo 6 ay icinde evlendi is yeri acti cocukluk arkadasi ila karsilasti siddete ugradi ve hamila kaldi GIRLLL daha sadec3 6 ay oldu ben 5 yildir ayni hayati yasiyorum yani siz dusunun ayrica atlas... MY SHAYLA yemin ederim yesil bayragi gec bu cocuga amazon ormanlari terimi bile az kalie hayatimda daha safe hissettiren bir karakter gormedim ve unpopuler opinion ryle da hala seviyorum... sevmek demeyelim de uzuluyorum. Tek sinir oldugum ulan kizin belki 7 yil onceki ergenlikten kalma bir insan icin bu kadar kiskanclik cikarmak simdi icten ice ryle da hala ondan hoslandigini biliuo belki de ama konuyu burdan cikartirsak ne yani hicbirinizin eski bir arkadasinizdan kalma sakladigi herhangi bir sey yok mu bu tarz seyler bazen sadece bir ani olarak saklanir iyi ya da kotu SADECE ANI ve kizin gunluklerini okumasi hani HANI sinirden kitabi isirmak uzereydim bir de cocuga ellen adini koycak sandim. Keske kiz olmasaydi bebek erkek olmasini istedim bir an idk bir de kilic 2.kitaba gerek yok dedi diye almadim ama simdi de merak ediyorum en son gidip dr den fln alicam siz dusunun. Son olarak bu kitabin aglatcak bir sey oldugunu zannediyodum hatta ondan cekinmistim okumaya da ne alaka bro neyine agladiniz bunun