·928 syf.····Okunma: 05 Ağustos 2025 18:21 Sonunda sonunda sonunda !!!!! İşte bu Sarah'ın elinden çıkmış bir kitap ! Önceki iki kitabın aksine bu muhteşemdi. Tabi bunda Rhys'in ve Azriel'in payı büyük ama olsun.
Bir kere bu kadın kaosu muhteşem bir şekilde tasvir etme yeteneğine sahip. Düz bir konuyu götüremiyor ama ver eline savaşı ver eline gizli planları sonra otur izle... Çok beğendim. Keşke bu kitaba kadar olan kısım olmasaymış dedirtti. Önceki iki kitap bombostu. Zaten bu da kötü olsaydı oturup ağlayacaktım artık.
8 vermemin sebebi ise Bryce'ı hiç sevmedim. Aşırı kasıntı geldi bana. Hunt ise daha da vahim. Kılıbık, pısırık bir şarj aleti olarak kaldı aklımda. Ayrıca bütün çiftlerin "eş" olması zorlamanın da ötesiydi. Ne gerek vardi yani? Olduğu gibi kalsaydi da böyle habire gözümüze sokulmasaydi. Nesta'yı hiç sevmem. Habire sevelim diye ufak kırıntılar bırakılmış hikayeye... Yemezler canım.
Ve gelelim Rhys'e... O kadar azıcık okuduk ki içimde ukde kaldı. Canımın içi o benim ya. Tanımadıklarına karşı o haşin halini de aşırı özlemişim. Şimdi gelecek kitabi bekleyelim bakalım. İşler baya karıştı zaten. Umarım çok çabuk gelir.
Yine de şunu ekleyeyim: Cam Sato ve Dikenler Güller Sarayi serilerinin yanında bu serinin adını bile geçirmem. O derece bayağı geldi bana.