·416 syf.····Okunma: 28 Nisan 2025 01:37 ayy güzeldi baya. benim bu seriden hep bi beklentim vardı ve şu an boşa gitmemiş gibi hissediyorum. ama seri kesinlikle herkesin sevebileceği bir seri değil. ilk kitapta daha yoğun olmasıyla birlikte bu kitapta da sapkın ve manipülatif bir ilişki var. bu kelimeler anlatmak için doğru mu veya yeterli mi emin değilim ancak ikinci kitapla beraber serinin evrildiği hali çok beğendim. ayrıca merak etmeyin sapkın olan taraf gerçek 'aşk' kısmı değil. gerçi henüz bir aşk da göremedik ama bundan şikayetçi değilim şu an için. karakterleri, olayları, gidişatı beğendim. Rip'e aşık oldum. onun gibi karakterleri çok seviyorum. aslında Auren'ı yani ana karakterimizi de sevdim. hoşlanmadığım tek şey Auren'ın bazı düşünceleriydi fakat neden böyle düşündüğünü de anladığım için bir şey de diyemiyorum. Auren'ın karakter gelişimi ve olayların yönü açısından da önemli olduğunu düşünüyorum. henüz üçüncü kitabı okumamış olsam da dördüncüsünü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. umarım bir an önce basılır.