Puan vermedi·360 syf.····Okunma: 06 Ağustos 2025 14:09 #okudumbitti
YAZAR: MARIE LU
YAYIN: YABANCI
Herkse merhaba kitapsever dostlarım bugün sizlere Marıe Lu kaleminden çıkan şöhret ve duman kitabıyla geldim. İlk kitap olmasına rağmen çok güzel bir kitaptı özellikle de sonlara doğru ayrı bir heyecan sardı okurken.
Çok uzatmadan konusuna gelecek olursak.
Winter Young genç yaşına rağmen dünya çapında tanınan bir süperstar. Fakat şöhretin parlak yüzünün ardında derin bir yalnızlık ve çocuklukta eksik kalan bir sevgi var. Annesinin uzaklığı onun hayatında bir boşluk bırakmış.
Bu şöhreti, onu sıradan bir konser turundan çok daha fazlasına sürükler. Devletin gizli bir teşkilatı, Winter’dan bir görev için yardım ister: Dünyayı tehdit eden bir suç baronuna yaklaşmak için onun konserini bir kılıf olarak kullanacaklardır. Ona eşlik edecek kişi ise soğukkanlı ve profesyonel genç ajan Sydneydir. Konser sonrası yaşadığı beklenmedik bu olay Winter’ı gizli bir organizasyonun içine çekiyor. Onun görevi zengin bir iş adamının kızına yaklaşmak ve bu sayede karanlık sırları ortaya çıkarmak.
Winter’ın yanında ailesinden kopmuş soğukkanlı ve yetenekli bir ajan var. İkisi de geçmişlerinin yüküyle mücadele ederken görev onları hem tehlikeye hem de birbirlerine yaklaştırıyor.
Şöhret ve Duman sırlarla dolu heyecanlı bir macera. Eğer aksiyon arıyorsanız bu kitabı kesinlikle öneririm.
Winter ve ajan Sydney'i ne gibi tehlike beklemektir?
#ALINTILAR
"Belki de bir değişiklik olsun diye minnetsiz bir iyilik yapmak tam da aradığınız şeydir."
"Daima etrafındaki insanların sana güvenmesini sağla ama hiç kimseye güvenme."