KSK 2025 Bonus Kitap ve Söyleşi Programı
Kitap Simyacıları Kulübü olarak; kitap okuyucularına, okurlarına, okumalarında alışılmışın dışında, popüler kültürden biraz daha uzak, farklı kalemlerin, farklı türlerin de hem niteliksel açıdan güçlü hem de yazarlarının kalemlerinin keskin olduğunu göstermek amacıyla paylaştığımız bu çalışmanın, tüm okuyucu ve okurların ilgisini üzerine çekeceğini ümit ediyoruz. Yeni dünyalara açılan pencereler ile bambaşka anlatıcılar, bambaşka nitelikli öyküler ve bilgilerle okumalarımıza renk katmak istiyoruz. Bu yazarlar ve kitapları bizlere eşsiz tatlar bırakacaktır. Bir kıtanın keşfinden alınacak hazlar, kadim medeniyetlerin hazinelerine ulaşıldığında duyulan şaşkınlıkla birlikte gelen mutluluk, belki de hüzünler, acılar… Davetimizi kırmayan tüm yazarlarımıza teşekkür ederiz.
1 +1'leme
56,1bin Gösterim
Katıldıkları kitap fuarlarını ya da imza günlerini takip etsek en fazla iki dakika iletişim kurabileceğimiz yazarlarla saatlerce sohbet edebilmek🤍 kitapla haşır neşir olan herkesin dahil olması gereken bir topluluk.
O kadar haklısınız ki! Yazarlarımıza doğrudan soru yöneltebiliyor, kendilerini gösterip sesli veya görüntülü katılım sağlayabilir her dileyen. Bu sistemden razıyız. Tüm söyleşilerimiz ev sohbeti havasında. Teşekkürler ekip! 😎♥️
📚 2026 Bonus Söyleşiler Taslağı Ocak • İrem Uzunhasanoğlu – Bir Aşkın On Günü • Dmitri Glukhovsky – Metro 2033 Şubat • Ayfer Tunç – Suzan Defter • Seray Şahiner – Antabus Mart 📌 Psikoloji Zirvesi (Tematik Yayın) Konuklar: • Nilgün Canel • Ayşe Bilge Selçuk • Saniye Bencik Kangal Ayrıca: • Filiz Gazi – Görünmeyen Cemaat Mürideler Nisan • Édouard Louis & Ayberk Erkay – Eddy’nin Sonu Mayıs • Bartu Bölükbaşı – Türk Mitoloji Atlası Haziran 📌 Evrim Ağacı Kanalı (Tematik Yayın) Temmuz • Esra Oras – Takılı Kalan Zihin Ağustos • Özgür Taburoğlu – Zihin Haritaları Eylül • Fatmagül Berktay – Tek Tanrılı Dinler Karşısında Kadın Ekim • Gökhan Yavuz Demir – Dilin Belirsizliği Kasım • Barış Büyükokutan – Medeni Cumhuriyet Aralık • Barış Müstecaplıoğlu – Osmanlı Cadısı
Kitap Simyacıları Kulübü
sadece kitapları değil, bizi de dönüştürüyor sanki.. 😇 Her toplantıda biraz daha düşünmeyi, hissetmeyi, paylaşmayı öğreniyoruz. Kitaplarla, kelimelerle kurulan bir bağ bu; samimi, derin ve iyileştirici.. 🙌🏻🌿📖 Bu grup,sadece kitap konuşulan bir yer değil benim için. Bazen içimi döktüğüm, bazen bir cümlede kendimi bulduğum, bazen hiç tanımadan anlaşıldığımı hissettiğim bir yer. Yeni kitaplar keşfettim ama belki ondan da çok; yeni bakış açıları, güzel insanlar, içten cümleler biriktirdim. İyi ki yollarımız
'yle kesişti, İyi ki bu yolculukta yan yana geldik. 🙏🏻🍀📚
Özenli anlatımınız için teşekkür ederiz Burcu! İçeri giren kolau kolay bür daha çıkmaz, sıfır olay, sıfır magazin… Huzur içinde bir kültür oluşumu. 🌟
1 yanıtı göster
Bizleri kırmadıkları için yazarlarımıza çok teşekkür ederim. Elbette ki bana kendim oldabildiğim bir alan sağlayan canım
'ne de çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız arkadaşlar ❤
Kocaman bir ekibiz! 🫡♥️
Etkinliklerimize katılmak için topluluğumuza dahil olun! forms.gle/2U1MqL3JqotokPEu7 🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️