1000k'da kaç hesabınız var? "Madem öyle bir seçeneğimiz var, neden kullanmayalım" diyenlerden misiniz, yoksa "Ne gerek var yahu, bir hesap yeter hatta fazla bile" diyenlerden mi? Ve son olarak birden fazla hesap kullananlara; O hesabı ne amaçlı kulanıyorsunuz ilkinden farklı olarak?
11,6bin Gösterim
Bir bu, bir de beni engellediklerinde arkamdan ne diyorlar diye baktığım başka bir hesabım var :)
Histeriklerin genel özelliği ilgi bağımlısı olmalarıdır. Bu yüzden ek hesaplar açıp kendi paylaşımlarını tekrar tekrar paylaşarak daha fazla beğeni ve görüntüleme almayı hedeflerler. Bu davranış dışsal onay ve ilgi arayışlarının bir göstergesidir. Bana bu, inceleme yazarak dünyayı kurtardığını sanan, iki lafından biri popülerlik olmadığını söyleyip tam tersiyle yüzleşince ağlayarak şakşakcılarından destek isteyen zavallıyı hatırlattı. Neyse, mezarlıklar sessizken çok daha güzel:)
Kitap yazmış bir arkadaş kadın hesabı açıp kitabından yaptığı kendi paylaşımlarını paylaşıyordu mesela
3 yanıtı göster
Aa iki hesap açılabiliyor muymuş? (Benim olaylara hakimiyet seviyesi😅) Tek hesabım bu benim 🙂
Profiliniz üzerinden "Hesabı değiştir" ve daha sonra "Yeni hesap"...
Bu yedek hesabım. Asıl hesabımı dondurup arada anonim olmak istediğimde kullanıyorum :)
Önceki 2 yanıtı göster
Silence
Silence
sosyal deney iyidir... 😅
Bu yorum görüntülenemiyor
Bir hesabım var burada ve bir insan bu uygulamada 2. bir hesabı daha neden açar anlamlandıramadım. İşiyle ilgili bir durum değil ise ruh hastalığı olarak yorumlayabilirim.
Makul bir sebebi olabilir insanın