Puan vermedi·1088 syf.····Okunma: 07 Ağustos 2025 00:00 Kitap ikinci dünya savaşında cepheler konusunda gayet yeterli bir kaynak. 6 yılllık savaşın gelişme aşaması ve tüm savaş süreci anlaşılır bir dille ve detaylı olarak anlatılmış. Ancak kitabın bu kadar detaylı olması bana ikinci dünya savaşına hakim olan okuyucu kitlesine daha uygun olduğunu düşündürdü. Yani ikinci dünya savaşına başlangıç kitabı değil. İkinci dünya savaşı hakkında hemen her detayı bulabileceğiniz çok güzel bir kaynak kitap. Anlatımda çoğunlukla savaşlardan bahsetmesi ve mümkün olduğunca siyasetten uzak durması da güzel bir nokta bana göre. Kitabın olumsuz yanları ise ilk olarak çok fazla yazım hatası var. İkincisi kitapta bazı cepheler ve bazı harekatlar aşırı detaylı verilmişken bazılarının yüzeysel anlatılması. Son olarak da kitapta birçok harita bulunuyor ancak bu haritaların çoğu pek belirgin değil. Daha net haritalarla kitap daha iyi olabilirdi. Sonuç olarak uzun olmasına rağmen 2.dünya savaşı meraklıları için detaylı ve gayet yeterli bir kaynak kitap. Şimdiden herkese iyi okumalar.