Bazı hikâyeler vardır; başlarken yalnızca bir aşk anlatısı beklerken, sonunda insan doğasının derin, inatçı labirentlerinde kaybolursun. “Gurur ve Ön Yargı” tam da böyledir. Elini uzatırsın ama
Bu kitabı da harika bir şekilde tahlil edip anlatmışsınız . Ben kitapta isimler çok fazla olduğu için bazen bağlantı kurmakta zorlanmıştım böyle Belki de ara vererek okuduğum için bilemiyorum fakat kitaptan sonra belli bir süre sonra üzerinden bir 5 ay veya 6 ay geçmişti sanıyorum sonra özellikle filmini izlemiştim filmi ile beraber bazı şeyler daha böyle yerli yerine oturdu Tabii filmde bir kitap kadar harika değil ama film de çok etkileyici özellikle dekor sahne ve kişilerin tavır ve davranışları çok güzeldi çok hoşuma gitti size de öneririm bir kitap okuduktan sonra üzerinden 3-5 ay 6 aya geçtikten sonra size de öneririm bir kitap okuduktan sonra üzerinden 3-5 ay 6 aya geçtikten sonra her ne kadar kitabı bitirip bitirmez hemen arkasından izlemenizi tavsiye etmem Çünkü kitaplar genellikle daha güzel oluyor beklenti çıtası yüksek oluyor ama filmde o beklentiyi karşılayan şeyi göremiyorsunuz film daha yavan gelebiliyor ama zaman geçtikten sonra 3-5 ay 6 ay geçtikten sonra böyle hatırlamakta güçlük çekiyorsunuz tam o anda film izlediğiniz zaman film adeta size Okuduğunuz kitabı yeniden hatırlatma görevi yapıyor kitabı bitirip bitirmez hemen arkasından izlemenizi tavsiye etmem Çünkü kitaplar genellikle daha güzel oluyor beklenti çıtası yüksek oluyor ama filmde o beklentiyi karşılayan şeyi göremiyorsunuz film daha yavan gelebiliyor ama zaman geçtikten sonra 3-5 ay 6 ay geçtikten sonra böyle hatırlamakta güçlük çekiyorsunuz tam o anda film izlediğiniz zaman film adeta size Okuduğunuz kitabı yeniden hatırlatma görevi yapıyor Böylelikle çok daha harika bir zevk duyabiliyorsunuz En azından ben öyle bir zevk duydum size de öneririm.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim 🌿
Kitapla ilgili yaşadığın deneyimi ve filmle tamamlanan bakış açını çok güzel aktarmışsın. Haklısın, araya zaman koyarak filmi izlemek gerçekten kitaptaki detayları hatırlatıyor ve bambaşka bir tat bırakıyor. Tavsiyeni mutlaka değerlendireceğim