İlk hediye ne alayım, cevaplar.
Ajanda ve kalem al en ilk sayfasına da o anki duygularini yaz altına devamını da beraber dolduralim gibisinden birseyler yazabilirsin :)
GokTurk_Beyi
GÖZLERİ Bakışı gönlüme girdi ok gibi Biçti şu gönlümü kara gözleri Aslında yanımda, ama yok gibi İşimi hep çekti zora gözleri Keskindir bakışı beter bıçaktan Yanarım uğruna yanmam sıcaktan Kaçamam ben yardan köşe bucaktan Düşürdü beni bir dara gözleri Aklımı firara verir bakışı Hırs ile üstüme yürür bakışı Gönlümü yer yeksan sürür bakışı Erdirmez kalbimi sıra gözleri Bakışlar heybetli kafa buldurur Yiğitler uğrunda namlu doldurur Hem saçım hem başım birden yoldurur Bedenim eyledi yara gözleri GÖZLERİN Gözlerin aklımı aldı başımdan Beni dört yanımdan vurdu gözlerin Kanımı akıttı şu göz yaşımdan Kolum ve kanadım kırdı gözlerin Acımaz gönlümün haykırışına Hapsetti sevdamı kara kışına Bölünür uykular girer düşüme Her gece aklımı yordu gözlerin Sanki bir divane sanki deliyim Sanki ne yaşadım sanki ölüyüm Görenler sanacak aşkın kuluyum Kalbimi dört yandan sardı gözlerin Kadehte sunuldum aşkta içildim Harabe olup ta viran seçildim Gözünle vuruldum aşkla biçildim Gönlümü ortadan yardı gözlerin Aşkı ve sevdayı sattın sen hiçe Yaptığın her şeyi attım ben içe Yar bütün akları ektin bu saça Velhasıl gönlümde öldü gözlerin GÖZLERİN-2 Sevdamın deryası taştı taşacak Gönlümü ateşe saldı gözlerin Aklım ki aşkınla bir gün şaşacak Bir anda kalbime daldı gözlerin Mutluyum sanmıştım seni görünce Ve mutlu olmuştum yerli yerince Nasıl bir mantık bu nasıl düşünce Her şeyi elimden aldı gözlerin Yazık ki ben seni candan sevmişim Bir sana yar olup sana evmişim Sayende bin defa dizim dövmüşüm Hiç bakma gözümde soldu gözlerin
Hediyeyi ne zman vereceksin? Ona göre söyliyim
teşekkürler
Saat degilde bileklik kolye falan..kitapta olabilir
eyvallah kardeşim olabilir
Bence hepsini yaz :)
güzel mi
kuş
GokTurk_Beyi
başka ne alsam ki kardeşim kuşçu mu olsun