Puan vermedi·386 syf.··Beğendi
···Okunma: 10 Ağustos 2025 17:47 Bu kitap neydi böyle!? Yalan olmasın başlarda ne okuyorum ben oldum. Bana okuduğum diğer kitaplardan farklı gelmişti. Konumuz yapışık ikiz olan Grace ve Tippi nin hayatını anlatıyor.
Kitabın sayfa düzeni çok farklı. Yazar serbest şiir şeklinde yazmış bu yüzden sayfanın yarısı boş. Ancak sonradan Türkçe ye çevrildiği için normal bir metin okuuormışsunuz gibi geliyor. Bu yüzden hızlı olduğumu düşünüyorum.
Kitapla ilgili hislerim çok karışık (İyi anlamda) bu yüzden bir puanlama yapabileceğimi düşünmüyorum.
Ben bu kitabı küçükken almıştım (neden bilmiyorum) sonra ileride okurum diye kitaplığıma koymuştum. Ve açıkcası beklentim de düşüktü. Beklentimden daha iyi olduğunu söylemeliyim.
Gerçekten beğendiğim bir kitaptı. Tavsiye eder miyim? Evet. Herkes beğenir mi? Bence hayır.
Eğer okursanız keyifli okumalar diliyorum.