2025 3. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2025 20:10
Kitap Peygamberimizin her saniyesinin açık ve yalın bir şekilde görebildiğimizi gösteren bir kanıt. Peygamberimizin bütün vakitlerde neler yaptığını bölüm bölüm anlatarak hayatına ışık tutuyor adeta. Kitapta özellikle olayları anlattıktan sonra samimi bir üslupla yazarın kendi yorumlarını katmış olması kitaba olan sevgimi dahada arttıran nedenlerden bir tanesi. Açıkçası okurken Peygamberimizin yanındaymış gibi hissettim kendimi.O'nun samimiliğini, her vaktini çok güzel değerlendirişini, merhametini derinden hissettim.Başka siyer kitaplarına kıyasla derinden etkileyen anlatımıyla Peygamberimize olan yakınlığımızı tekrar gözden geçirip yakınlaşmamızı sağlayacak derecede bir kitap. Ve onun vakti nasıl değerlendirdiğini anlayacağımız en iyi kitaplardan biri olabilir. Eğer vakit problemi, hayatınızda düzen problemi yaşıyorsanız bu kitaba bir göz atıp Peygamberimizin düzenini öğrenmemizde fayda olabilir. Tavsiye ederim
Peygamberimizin Bir GünüAbdülvehhab et-Tariri · İdrak Yayınları · 2021955 okunma